Invisible Man videoslot NetEntDet råder bråda dagar hos spelutvecklaren NetEnt just nu. Man har precis släppt kioskvältaren South Park Reel Chaos och snart är det dags att rulla ut Cosmic Fortune, som är en videoslot med inte mindre än fem jackpottar, varav tre progressiva. Nästa lansering väntas bli The Invisible Man online slot och vi har lyckats hitta lite förhandsinfo om denna titel. Läs mer om The Invisible Man nedan. Vi räknar med att lanseringen av spelet sker strax före jul.

Bygger på filmen från 1930-talet

Om du är bevandrad i litteratur känner du till att det finns en roman betitlad The Invisible Man. Det är science fiction-författaren H.G. Wells som är författaren till denna. Romanen, som handlar om en ärelysten man som uppfinner ett osynlighetsserum, blev en omedelbar klassiker och så fort tekniken möjliggjorde spelfilmer med ljud var det självklart att romanen skulle filmatiseras. Det är filmen från 1933 som automaten bygger på.

Invisible Man – grunderna

The Invisible Man online slot har en klassisk hjulställning med fem hjul och tre rader. Det totala antalet vinstlinjer är 20 och lite speciellt är att de går åt båda håll. Denna funktion känner vi igen från exempelvis Starburst.

Med fasta insatslinjer kan du bara justera myntvärde och insatsnivå. Av de skärmbilder vi har kan vi gissa oss till att myntvärdet kommer att vara mellan 0.01-0.50 euro och att du kommer att kunna välja mellan tio insatsnivåer.

Specialsymboler och specialfunktioner

Invisible Man är en videoslot med flera överraskningar. Här finns till exempel en helt unik walking wild-funktion som dubblerar som free spins-aktiverare. De specialfunktioner Invisible Man bjuder på är:

  • Vildsymboler
  • ”Walking wilds” (precis som i Jack and the Beanstalk)
  • Respins
  • Free spins
  • Bonusspel

Vad gäller walking wild-funktionen fungerar den åt båda håll på hjulen. Från vänster sett är det en polisman som är vildsymbol och från höger sett är det den osynlige mannen i egen hög (osynlig) person som kan fungera som joker. Båda symboler kan uppträda samtidigt och det gör att det kan finnas en hel rad vandrande vildsymboler på hjulen i ett och samma snurr. Walking wild-funktionen ger också successiva omsnurr av hjulen, precis som i Jack and the Beanstalk.

Om polismannen och den osynlige mannen skulle ockupera samma position på hjulen smälter de samman och du vinner tillträde till en free spins-runda. Här finns de största vinsterna i spelet att hämta.