Ny dag med nya chanser och det blev en överraskning i Tippeligaen igår. Det ser faktiskt riktigt intressant ut på spelmenyn idag och vi bjuds på en hel del matcher men det är från Brasilien jag hittat dom mest intressanta fighterna.

21:00 Internacional – Flamengo
Internacional har något trevande form och har nu 1-2-2 på dom fem senaste och det känns som att det snart är dags för en vändning för laget. I tabellen ligger man på en 9:e plats och bör ligga högre upp. Hemma denna säsong har man varit stabila med endast en förlust och fyra vinster. Inga större bekymmer i laget och man får tillbaka folk på mittfältet till denna match vilket är positivt.

Flamengo har inte haft många rätt i dom senaste matcherna och man inkasserade ytterligare en förlust i senaste matchen. 0-3-2 på dom fem senaste och i tabellen ligger man på en 19:e plats vilket är nästsist. Laget har inte fått det att stämma vare sig i anfallet eller försvaret den senaste tiden och man ser ut att få det fortsatt svårt. En oavgjord och tre förluster borta denna säsong. Man dras dessutom med en hel del skador och läget ser inte särskilt ljusare ut i denna match heller.

Internacional har här ett gyllene tillfälle att hitta tillbaka till formen igen och hemma är man också starka. Man brukar dessutom vinna sina hemmamatcher mot dagens motståndare och jag tror heller inte att det ska bli något problem i denna match. Spel på Internacional rekommenderas till oddset 1.65 @ William Hill.

21:00 Palmeiras – Cruzeiro
Palmeiras inkasserade tredje förlusten i senaste matchen med nya tränaren i rodret när man föll mot Santos med 2-0 borta. 1-1-3 nu på dom fem senaste och formen är allt annat än god för laget. 13:e plats i tabellen och 2-0-2 hemma denna säsong.

Cruzeiro som toppar ligan har spelat betydligt bättre och tog ytterligare en vinst i senaste matchen när man besegrade Vitoria med 3-1 hemma. 4-0-1 på dom fem senaste och borta denna säsong har man 3-0-2.

Inget av lagen har några större bekymmer i laget. Cruzeiro har i denna match en riktigt bra chans att plocka en ny seger trots bortaplan. Palmeiras och nya tränaren Ricardo Gareca lär behöver mer tid att få ihop laget och få det att fungera, dålig timing att ett Cruzeiro i form kommer på besök och Palmeiras lär få en tuff match. Spel på Cruzeiro rekommenderas till oddset 2.38 @ Pinnacle.