InterPoker har lanserat en ny pokerplattform och flyttat till pokernätverk Ongame, som ägs av Amaya Gaming.

InterPoker var tidigare en del av International Poker Network (IPN) som ägs av Boss Media och som har förlorat flera pokerrum på sistone. När Virgin Poker såldes till Gamesys stängdes pokerrummet utan förvarning. Sedan meddelade PokerKings att de skulle stänga i februari, och den nyheten hann kanppt offentliggöras innan Fortune Poker avslöjade att de skulle stänga i slutet av mars.

Att InterPoker nu flyttar kommer förmodligen att bli ett hårt slag mot IPN, eftersom InterPoker har varit ett av de största rummen i nätverket och fungerat så bra att de till skillnad från till exempel Fortune Poker inte läggs ned utan flyttar till ett större nätverk.

Ongame ligger för närvarande på plats 17 i PokerScouts lista över de pokerrum som har mest trafik till sina kontantbord. Exempel på välkända pokerrum som precis som InterPoker ingår i nätverket är Betfair Poker, Betsafe Poker (Ongame-rummet), Betsson Poker (Ongame-rummet), CasinoEuro Poker, HeyPoker och Paf Poker Spade.

Klara utmaningarna – vinn kontanter och turneringsbiljetter

Ongame lanserade nyligen lanserade ett nytt belöningsprogram som just nu håller på att implementeras av medlemmarna. Belöningsprogrammet Instant Rewards System har utformats för att se till att även hobbyspelare som inte spelar så mycket och som håller sig på låga nivåer ska ha någon nytta av programmet. Det ska alltså inte krävs att man är en professionell grinder som omsätter stora belopp varje månad för att belöningarna ska börja dyka upp. Instant Rewards System bygger bland annat på att varje spelare får unika utmaningar att genomföra för att bli belönad, till exempel att vinna en pott med vissa specifika kort på hand. Belöningarna består huvudsakligen av kontanter och turneringsbiljetter. När Paf Poker som första pokerrum införde Instant Rewards System rapporterade de en 30 procentig ökning av spelaraktiviteten!

InterPoker aktiverade Instant Rewards System direkt efter flytten till Ongame, vilket innebär att du redan nu kan börja anta utmaningar och skaffa dig kontanter och turneringsbiljetter där. Klicka dig vidare till InterPoker för att få veta mer om hur det fungerar.

$100 000 May Points Race + flera andra intressanta kampanjer

InterPoker kommer att fira den nya pokerplattformen med ett $100 000 May Points Race, ett $25 000 Hot Streak Sit & Go Race och ett $10 000 Strobe Poker Race. Gör ett besök hos InterPoker för att få veta mer!

Att InterPoker numera ingår i Ongame innebär att man kan delta i Ongames stora kampanj WSOP 2013 Experience där och vara med och tävla om resepaket till sommarens World Series of Poker i Las Vegas.