Skrapa och ge bort Triss i mobilenInga Karlsson från Ängelholm kommer att få 100 000 kronor i månaden i 15 års tid, tack vare en Trisslott köpt på Maxi Ica i Ängelholm.

Inga skrapade fram tre klöversymboler på trisslotten och blev därmed inbjuden att skrapa en speciallott i direktsänd teve. Tyvärr innebar en höftoperation att Inga inte kunde bege sig till Stockholm, men hon skickade sin dotter Liselotte istället.

Liselott valde helt klart ut en bra lott åt sin mamma där i tevestudion – en lott som gav henne 100 000 kronor i 15 års tid, vilket innebär sammanlagt 18 miljoner kronor.

Högsta Trissvinsten i Triss historia

För ungefär ett år sedan höjdes taket på Klövervinsten, så att högsta belopp per månad inte längre var 50 000 kronor utan 100 000 kronor. Sedan ändringen har fem personer lyckats välja en lott som gav 100 000 kronor i månaden. Fyra av dessa kommer dock ”endast” att få pengar i 10 års tid, så att Liselott lyckades pricka in en lott som gav maxvinsten per månad i hela 15 års tid var speciellt.

Inga Karlsson kan nu glädjas åt att ha vunnit den högsta Trissvinsten i Triss historia!

Skrapa skraplotter på nätet

Du vet väl att du kan skrapa skraplotter direkt på internet? Om du vill hålla dig till Triss kan du besöka Svenska Spels sajt. Där hittar du även andra skraplotter från Svenska Spel, såsom Tia och SkrapPyramid.

Om du vill prova på andra skraplotter finns det gott om privata nätcasinon med bra utbud av skraplotter. Hos Betsson hittar du till exempel skraplotten Trio, som påminner mycket om Svenska Spels Triss men med en viktig skillnad – det finns 74% fler vinstlotter hos Trio. En serie omfattande 2 miljoner Triss har 418 252 vinstlotter, medan en serie omfattande 2 miljoner Trio har 729 744 vinstlotter. Chansen att vinna är alltså mycket högre på Trio, som delar ut 43 750 000 kronor fördelat över 2 miljoner lotter istället för de 24 500 000 kronor som delas ut av 2 miljoner Triss. En Trio hos Betsson kostar 25 kronor och eventuell vinst går automatiskt in på ditt spelkonto hos Betsson.

Andra exempel på populära spelsajter som har gott om skraplotter är Unibet och Betway. Unibet har till och med låtit ta fram en egen skraplott med Unibets egen logga.