Premier League kör igång igen med start nu på lördag 16.00. Vi listar de bästa lagen och ger er de högsta vinnaroddsen för topplagen.

Känslan inför årets Premier League är att den kommer bli ruskigt jämn. Starkast på pappret är utan tvekan Manchester City men framförallt Man United och Chelsea är inte långt efter och de kan utan tvekan utmana om titeln. Bakom det är det oerhört jämnt mellan lag som Arsenal, Liverpool, Tottenham, Newcastle och kanske till och med Everton. Min vinnare i år är Manchester City!

1. Manchester City
Fjolårets vinnare Man City ser återigen ruskigt starka ut och man har fått behålla sina stora spelare. Man har värvat in unge mittfältaren Jack Rodwell från Everton. Man vann Charity Shield matchen mot Chelsea med 3-2 och man ser vassa ut för dagen. Frågan är om Mancini lyckas motivera sina gubbar till ytterligare ett guld eller inte. Den stora satsningen i år lär väl ligga på Champions League där man förra året var ett misslyckande. Västa konkurrenten Man United lär var rejält revanschsugna och det kan säkerligen trigga och motivera Man City till ytterligare en kanonsäsong för laget ser riktigt stabila ut på varje position och än är inte transferfönstret stängt! Mina vinnare!
Bästa vinnaroddsen:
2.25 @ Betsafe, Bwin, Bet365 och Betsson

2. Manchester United
Uniteds trupp är i princip helt intakt från förra säsongen förutom att bland annat Berbatov och Park lämnat klubben. In har istället supervärvningen från Arsenal, Robin Van Persie och Japanen Shinji Kagawa från Dortmund kommit och dem ska bli väldigt spännande att följa i United. Man har en bra och intressant mix av spelare och man kommer utan tvekan vara topp 3 även i år. United är givetvis ute efter revansch för den missade ligatiteln förra året som största ärkerivalen Man City tog. Man har helt okej odds för dem som vill lira dem som vinnare då bland annat Bwin erbjuder ända upp till 3.60 gånger pengarna.
Bästa vinnaroddsen: 3.60 @ Bwin

3. Chelsea
Chelsea stod för en rejäl bedrift förra säsongen när man äntligen fick vinna Champions League titeln. Till den här säsongen har man värvat ungt då värvningarna Eden Hazard, Oscar och Marko Marin alla är under 23 år. Framförallt Eden Hazard ska bli intressant att följa i år då han var väldigt eftertraktad av storklubbarna i England. Det ska bli intressant att se om Eden Hazard kan fylla ut det stora tomrummet efter Dider Drogba. Även en ordinarie spelare till i högerbacken Bosingwa har lämnat klubben men man bör kunna vara med och slåss om guldet i år men för att det ska lyckas måste nyckelspelarna ha en bättre säsong än förra. Jag tror dock personligen på en tredjeplats bakom de båda Manchester lagen i år.
Bästa vinnaroddsen:
6.00 @ Betsson, Betsafe och William Hill

4. Arsenal
Det har varit mycket skriverier kring Arsenal I sommar och då framförallt kring Robin Van Persie som sagt at than ska lämna klubben. Han finns dock kvar i laget men eftersom transferfönstret inte stängt ännu så vet man aldrig hur det kommer bli. Arsenals tränare Wenger ser ut att fortsätta satsa på unga spelare trots att han inte vunnit ligatiteln på många år nu. Värvningarna av Lukas Podolski och Oliver Giroud ska bli intressanta att följa men man rår inte på de bästa lagen i år heller.
Bästa vinnaroddsen:
13.00 @ Ladbrokes och William Hill

Mitt tips:
1. Manchester City
2. Manchester United
3. Chelsea
4. Arsenal
5. Tottenham
6. Liverpool
7. Newcastle
8. Everton
9. Sunderland
10. Fulham
11. Reading
12. Stoke
13. QPR
14. WBA
15. Aston Villa
16. Southampton
17. West Ham
18. Swansea
19. Wigan
20. Norwich

Vad tror ni om årets Premier League?