wcoop2012Det är bara en dag kvar tills årets för många mest efterlängtade onlineevenemang kör igång. Vi pratar förstås om WCOOP – världsmästerskapen i onlinepoker – där prispengarna uppgår till många miljoner dollar.

Rättare sagt $40 miljoner bjuds det denna upplaga i garanterade prispengar fördelade på 66 event. Det spelas satelliter parallellt för dig som vill försöka få en plats i något av eventen för en mindre peng.

Vill du delta är det på PokerStars WCOOP äger rum och har du ännu inget konto kan du skaffa ett idag (se länken nedan) och få en välkomstbonus på upp till $600 om du använder koden STAR600.

Du anmäler dig sedan till en turnering som ingår i WCOOP via lobbyn (välj fliken ”Turneringar”).  Hela spelschemat kan du även hitta på PokerStars hemsida.

Om det är någon titel som verkligen kan göra anspråk på världsmästartiteln i onlinepoker är det ”WCOOP: $5,200 NL Hold’em Main Event, $10M Guaranteed, $1.5M+ Gtd to 1st!” som startar den 27 september. Det kommer finnas en garanterad prispott på $10 miljoner i den här turneringen!

WCOOP bevakas också närgående på PokerStars Blog där du kan följa utgången av turneringarna och de intressantaste händelserna.