William Hill spelbolag

Efter segern för Malmö FF i skånederbyt under söndagskvällen så halkade IFK Norrköping ner en placering och måste nu vinna kvällens möte med Djurgården för att återta förstaplatsen. En tuff uppgift för Jens Gustafsson och Peking som kommer att ställas mot ett revanschsuget Djurgården ifrån senaste derbyförlusten. Hela fem matcher från Allsvenskan har vi att se fram emot och du hittar kvällens bästa spel hos William Hill!

 

IFK Norrköping vs Djurgården | 19.00 Måndag

Det stod sedan ett tag tillbaka klart att guldstriden skulle stå mellan Malmö FF och IFK Norrköping, Sveriges just nu i särklass två bästa lag. IFK Norrköping har så här långt inte förlorat en enda match på hemmaplan och skulle vid seger ikväll ta tillbaka förstaplatsen som för tillfället innehas av Malmö FF.

Djurgården har efter tillsättandet av Mark Dempsey som tränare visat upp en allt bättre form även om man åkte på en tung förlust senast i derbyt mot AIK. Innan matchen mot lokalrivalen hade man tre raka segrar, något som gör att man för tillfället parkerar på en 11:e-plats. Avståndet ner till nedflyttningsplatserna är nu 7 poäng och man kan återigen spela med utan den värsta pressen. Kvällens match kommer att bli oerhört tuff speciellt då IFK Norrköping inte förlorat en Allsvensk match sedan den 22:e april, hela 18 matcher utan förlust! Djurgården saknar Mathias Ranégie till kvällens match på grund av avstängning.

Spela på denna och övriga fyra matcher ifrån Allsvenskan hos William Hill. Det självklara valet med oslagbara odds och livespel på samtliga matcher!