Idol är ett mycket populärt TV-program och det är stor dramatik när det gäller vem som skall få stanna och vem som skall röstas ut. Utmärkta spelbolaget Betway erbjuder nu odds för Idol: vem som åker ut i fredagsfinalerna såväl som vem som kommer att stå som slutlig vinnare i Globen den 12 december i år. Du hittar samtliga odds här: Odds för Idol 2010.

Juryn – Bagge, Bagge och Carlsson - gör sin tredje säsong och rollerna är tydliga med Carlsson som den brutalt ärlige och Bagge och Bagge med en lite mjukare framtoning.

Sassa Bodensjö tror Betways oddsättare blir utröstad nu på fredag 8:e oktober. Sassa säger själv att hennes akilleshäl är att hennes publik är liten och att hon får få röster jämfört med många andra i startfältet.

Andreas Weise, som kom med som siste man till de elva idolerna, har ett odds på 5 gånger pengarna på att åka ut på fredag. Han hängde löst sist och det var med nöd och näppe som han fick gå vidare.

I den andra änden av idolskalan finner vi storfavoriten i tävlingen, Jay Smith. Han har tagit både jury och publik med storm och han har en fantastisk röst, men hur är det med scenspråket och personligheten? Jay finns tillgänglig för betting till oddset 32 gånger pengarna att han åker ut på fredag – föga troligt med andra ord, enligt Betway i alla fall. Att Jay står som slutlig segrare av hela Idol har idag ett odds på 4,50 gånger pengarna.

Geir har imponerat på de flesta med sina kvaliteter. Om han håller hela vägen återstår att se, och många frågar sig om han verkligen är av rätta ”idolvirket”. Geir finns spelbar till oddset 10 gånger pengarna att han vinner idol 2010.