Idag onsdag startar den 5:e säsongen av European Poker Tour (EPT). Första omgången av turneringen tar plats i Barcelona och efter det följer London, Budapest, Warszawa, Prag, Deauville, Köpenhamn, Dortmund och San Remo. Som avslutning spelas sedan en Grand Final i Monte Carlo från den 28:e april till den 3:e maj. Inköpet till Barcelona var €8 000 + €250 med 600 spelare som tak.

Satelliter till EPT Budapest pågår just nu hos PokerStars, med Cash och FPP qualifiers från låga $2.22 eller 111 FPP credits. Du kan också vinna en plats via PokerStars Steps Sit & Go satelliter, från endast $7.50 eller 500 FPP credits. Prispaketet för att åka till EPT Budapest är värt $9 520 och inkluderar buy-in, hotellvistelse och fickpengar.

I år har PokerStars lagt till en hel del extrapengar till EPT Londons prispott, som numera garanterar nästan tolv miljoner kronor till förstapristagaren.

EPT arrangeras av världens största pokersajt, PokerStars, och som vi skrivit om tidigare så kommer hockeylegenden Mats Sundin att göra debut som pokerspelare för Team PokerStars i Barcelona.