UnibetDen 5:e augusti är det dags för sommarens OS i Brasilien och vi hoppas få se en riktig folkfest med mängder av spännande tävlingar. Redan dagen innan öppningsceremonin drar tävlingen som hela Brasiliens befolkning väntat på igång, fotbollen. Det är äntligen dags för Neymar och de brasilianska spelarna att visa sin kvalitet när hela världen tittar på. Just nu kan du spela Brasilien som vinnare av turneringen till hela 2.25 gånger pengarna hos Unibet, ett odds du inte hittar någon annanstans.

Klara favoriter på hemmaplan

Det är ett starkt Brasilien som kommer till spel i sommarens OS. Med spelare som Marquinhos, Neymar och Douglas Costa så är det ingen tvekan om att man är turneringens klart starkaste lag. Den 4:e augusti sparkar man igång turneringen med en match emot Sydafrika, pressen är enorm på det brasilianska landslaget.

Spelar du Brasilien som vinnare utav tävlingen på Unibet nu så erbjuds du extra höga odds. Hela 2.25 gånger pengarna fram till den 4:e augusti är ett erbjudande som är för bra för att missa. Sällan har ett landslag varit så stora favoriter till att vinna OS och att då erbjudas över 2 gånger pengarna är ett erbjudande av högsta kvalitet.

Främsta utmanarna om OS-titeln är länder som Argentina, Tyskland och självklart nyss korade EM-mästarna Portugal. Vad som gör det hela än mer intressant är att vårat svenska landslag ska vara med och spela i turneringen. Hur långt räcker det för John Guidetti och de andra svenska spelarna, ska man lyckas rädda hedern ifrån det misslyckade EM-slutspelet i Frankrike?