Oddset LångenSvenska Spel har fått tillstånd från regeringen att höja återbetalningsgraden för Oddset. Från och med den 18 oktober 2013 kommer Svenska Spel därför att höja oddsen på de fasta oddsspelen Lången, Mixen, Mixen XL och Live.

Svenska Spel får numera tillämpa olika oddsskalor för olika Oddset-varianter, så länge den totala återbetalningen på alla Oddset-varianter inte överstiger 85 procent över tid. Enligt ett pressmeddelande från Svenska Spel kommer en återbetalningsgrad på över 90 procent att gälla för vissa spelformer.

”Det är en stor dag för Oddset, Svenska Spel och inte minst för våra kunder som under flera års tid har efterlyst en höjd återbetalning. Som enda spelbolag med sportspelstillstånd i Sverige blir vi med ett starkare och attraktivare spel mycket trovärdiga. Vi kan och vi kommer nu erbjuda konkurrenskraftiga odds. Vi stärker även vårt ansvarsarbete när fler väljer ett tryggt och säkert spel på Svenska Spel”, säger Peter Zäll, som är chef för Sportspel och Lotterier hos Svenska Spel.

Svenska Spel utlovar också ett större spelutbud och fler spelformer framöver.

För mer information, gör ett besök hos Svenska Spel.