Hon kostade 25 000 kronor och köptes som sällskaphäst. Nu är hon V75-stjärna.
Tillsammans med lärlingen Jenny J Karlsson jagar publikfavoriten Hoity Toity Face en ny V75-seger på hemmaplan.

Jägersropubliken älskar Hoity Toity Face och sedan amatörtränaren Ronny Rydell, 70, valt att satsa på lärlingen Jenny J Karlsson som kusk har det femåriga stoet radat upp segrarna.
På fem starter tillsammans har det blivit fyra imponerande segrar – varav en på V75.
På lördagen kan det vara dags igen. Trots sämsta utgångsläget i V75-4 tillhör ekipaget de mest betrodda.
- Lite före loppet är man nervös men så fort man hoppar upp bakom Hoity Toity Face får man hennes självförtroende, man känner att – men herregud – det här kommer att gå jättebra, säger Jenny J Karlsson.

Kan du beskriva Hoity Toity Face?
- Det är en dam med humör. Börjar man att styra och ställa säger hon ifrån direkt. Det är bara att åka med istället. Före loppen är hon är väldigt lugn och trevlig, sedan när man defilerar och inför starten ligger hon kraftigt på bettet och vill verkligen springa. Sedan direkt efter mål klipper hon med öronen och vill tacka och så är hon hur lugn som helst igen.

Tippar sig själv etta
Om du skulle beskriva dig själv?

- Jag är sån att adrenalinet går upp inför start. Jag vill vinna. Det är väl det hästen känner också. Det är svårt att säga hur man är i loppen, men jag blir taggad och känner jag att jag har något att åka med då kör jag. Jag tycker det är kul, jag älskar att tävla och det är väl det som syns, säger Jenny J Karlsson.
Du har tippat dig som vinnare i V75-4.
- Ja, varför inte? Jag litar på min häst och tror att vi fixar det.