Europamästerskapet i fotboll är i full gång och matcherna avlöser varandra snabbare än Martin Olssons löpningar till hörnflaggan. I takt med att mästerskapets gruppspelet tätnar och lagen avancerar vidare passar även Bethard på att avancera när det gäller oddsen. Innan mästerskapet drog igång på riktigt gick man ut och meddelade att man kommer erbjuda högst odds på Sverige, i världen! Detta har man hållit fast vid, trots att det bara blev en poäng mot Irland har även de svenska stjärnorna sagt till media att man kommer ge ALLT för att stå som segrare när slutsignalen ljuder på Stade de Toulouse idag, 17:00 lokal tid.

Bethard sportsbook – EM’s bästa

bethard

Samtidigt som Bethard designade om hela sitt online casino tog man också tillfället i akt att göra om sin sportsbook, och vilket lyft det blev! Under fotbolls EM erbjuder man inte bara högst odds på Sverige, utan man kan även stoltsera med att man har mästerskapets i särklass snyggaste sportsbook. Utöver ett saftigt välkomsterbjudande som ger 100% upp till 1000 kr i oddsbonus, ett paket få aktörer kan matcha, så ger man i skrivande stund 5,15 på svensk seger. Precis som Martin Olsson har ställt in sig på motståndarens hörnflagga, så har Bethard ställt in sig på att erbjuda det bästa oddset på svensk seger. Bethard gör allt för att erbjuda sina spelare det absolut bästa oddset på Sverige, därför kommer man att matcha konkurrenternas odds! Bethard ger dig även ett riskfritt livespel på matchen, mer om detta hittar du under deras kampanj-flik.

Hamrén tvingas möblera om

Mikael Lustig slog upp en gammal skada i första gruppspelsmatchen mot Irland, och nu står det klart att han kommer missa resterande gruppspelsmatcher mot Italien och Belgien. Helt klart ett rejält avbräck i det svenska försvaret, men en stabil ersättare finns i Erik Johansson – som fick hoppa in när Lustig lunkade av planen. Förbundskapten Erik Hamrén ser även ut att göra en del förändringar på mittfältet, som visade allt annat än klass i öppningsmatchen. Startelvan är presenterad och ett par förändringar är att vänta, ”Vigge” tar Lustigs plats och Erik Johansson bildar mittlåset med ”Granen”. Oscar Lewicki får ge plats åt Italien-specialisten Albin Ekdal, sist men inte minst ser vi att träbenet Marcus Berg får kliva åt sidan för mannen som tagit hela Celta Vigo med storm, John Guidetti!