Mybet toppoddsSpelbolaget Mybet, vars webbplats för övrigt nu är helt översatt till svenska, har en förkärlek till stående oddskampanjer som finns tillgängliga på obestämd tid. Till exempel kan spelare som tycker om att spela på sport få 15% extra på vinnande kombinationsspel och så fort det vankas derby i den europeiska fotbollen finns ett antal ”derbyfeber”-bonusar att ta del av.

Nu har Mybet dragit igång en ny stående kampanj. Den går under namnet ”Toppligor – Toppodds” och den är något att kika närmare på om du gärna spelar på europeisk toppfotboll.

Så här fungerar Toppodds på Mybet

Konceptet är enkelt. Varje vecka höjer Mybet helt enkelt återbetalningen på ett antal toppmatcher i den europeiska fotbollen. Det är de största ligorna (Premier League, La Liga, Bundesliga, Ligue 1 och Serie A) som är i fokus, men skulle det vara snålt med toppmatcher kan Mybet också snegla på andra länder.

Vi har inte räknat exakt på hur hög återbetalningen är för 1X2-spel med de förstärkta oddsen, men klart är att återbetalningen närmar sig 100 procent.

För att ta del av de förstärkta oddsen behöver du inte fylla i någon kod eller aktivera något erbjudande i särskild ordning. Det är bara att klicka fram kampanjsidan, välja match/er och placera kuponger precis som vanligt. Några andra villkor att hålla reda på, till exempel minimiinsats, med mera, finns inte heller.