betadonis

Champions League är tillbaka och denna vecka har vi några riktigt sevärda matcher att se fram emot. Klockan 20.45 ikväll står det åtta matcher på schemat där den mellan Borussia Dortmund och Real Madrid sticker ut som en av de stora höjdpunkterna. Ett kokande Signal Iduna Park välkomnar de regerande Champions League-mästarna till en match som kommer bjuda på allt och lite till. En match du helt klart inte vill missa!

 

Borussia Dortmund vs Real Madrid | 20.45 Tisdag

Veckans utan tvekan hetaste match i konkurrens med den imorgon mellan Bayern München och Atletico Madrid hittar vi i Tyskland. Borussia Dortmund välkomnar den spanska storklubben Real Madrid till Signal Iduna Park för ett möte du inte vill missa.

Hemmalaget är inne i en mycket stark form för tillfället och har på sina tre senaste ligamatcher lyckats trycka in imponerande 14 mål. Real Madrid måste se upp med de snabba omställningarna som varit Dortmunds signum under flera år.

Zinedine Zidane fick en flygande start på säsongen 2016/17 när man inledde med fyra raka ligasegrar. Efter det har formen fått sig en törn och man går in till kvällens match med två oavgjorda matcher i bagaget. Det står sedan tidigare klart att Casemiro och Marcelo inte kan medverka i veckans match, två tunga avbräck för Madrid-laget.

Ett möte mellan de två förmodade topplagen i Grupp F där en vinst kan bli mycket avgörande i kampen om förstaplatsen. Det är ingen dålig match vi har framför oss under kvällen, spela på denna och övriga sju matcher hos BetAdonis för de bästa oddsen!