Folkeautomaten

De regerande mästarna Paris Saint-Germain åker till de norra delarna utav Frankrike för mötet med Lille. Ett PSG som denna säsong verkligen fått känna på avsaknaden utav deras före detta ledare och skyttekung, Zlatan Ibrahimovic. Redan 6 poäng efter OGC Nice i toppen och ett spel som inte imponerar gör att Unai Emery måste hitta tillbaka till förra säsongens fina spel så snart som möjligt om hoppet om en femte raka ligatitel ska leva vidare!

 

Lille – Paris Saint-Germain | Avspark 20.45

Att PSG skulle vara ett helt annat lag utan Zlatan Ibrahimovic rådde det aldrig någon fråga om, men att man efter 10 omgångar endast skulle stå på 20 poäng var vi inte många som trodde. Man har tappat poäng i fyra utav sina tio spelade matcher såhär långt, att jämföra med åtta under hela föregående säsongen.

Lille har öppnat säsongen svagt med endast 10 inspelade poäng vilket gör att man nu huserar nere i botten utav Ligue 1. Segrarna måste börja trilla in snart för Frederic Antonetti och hans Lille för att undvika en knivig situation längre fram under säsongen.

Efter att endast fått med sig ett oavgjort resultat ifrån senaste matchen mot Marseille så kan vi förvänta oss ett motiverat bortalag i kvällens match. Paris Saint-Germain har inte råd att förlora så många fler matcher om man ska haka på i toppen. Jag tror att Lille kommer att få det tufft emot ett revanschsuget PSG och efter 90 minuter skulle det vara högst överraskande om inte gästerna står som slutsegrare.

 

Spela på matchen hos Folkeautomaten!