leo vegas

Las Vegas Golden Knights blev till slut namnet på NHL:s senaste tillskott. Ökenlaget från drömmarnas stad gör sig redo för debut i världens bästa hockeyliga. Nu har du chansen att se detta historiska lag, live – på plats. Gå med i Leo Vegas tävling och ta chansen att lägga vantarna på matchbiljetter till Las Vegas-San José Sharks.

Det här ingår i drömresan

För alla hockeyfantaster väntar en underbar säsong med både NHL och OS. En stor snackis är givetvis Las Vegas som alltså gör debut i NHL. Detta vill Leo Vegas fira med en riktig höjdarresa. Fem vinnare får ta med sig varsin kompis till mötet mellan Las Vegas-San José Sharks i slutet på november.

  • Flygbiljetter tur och retur
  • Flygtransfer
  • Matchbiljetter
  • Hotellövernattning

Mycket mer än så kan man knappast begära av en hockeyresa. Frågan är dock hur mycket man kan kräva av Vegas i sin debutsäsong. Visst finns det en hel del intressanta och stabila spelare som Marc Andre Fleury och James Neal, men på det stora hela saknas det kanske lite kvalité för att kunna utmana om slutspel. Däremot väntas det bli en rejäl publiktillströmning under säsongen och det kommer bli lapp på luckan i T-Mobile Arena. Så det kan mycket väl bli så att hemmatrycket blir tungan på vågen i många matcher.

Högst nettovinst på odds vinner

Reglerna är tämligen enkla: Varje vecka utses de 10 spelare med högst nettovinster. Förstaplatsen vinner resan och får dessutom ta med sig en kompis på kalaset. Resterande platser, alltså 2-10 får upp till 3000 kr att spela för.

Tävlingen hittar du via fliken kampanjer på LeoVegas förstasida. Notera att du måste vara över 21 år gammal för att delta.