eurovision 2014 kopenhamnÄntligen är det dags för Eurovision Song Contest, där Sanna Nielsen ska försvara Sveriges färger. Tävlingen går av stapeln i Köpenhamn mellan 6-10 maj med semifinaler under veckan och final på lördagen. Att Eurovision den här gången avgörs på andra sidan sundet är på grund av att danskan Emmelie de Forest förra året vann finalen i Malmö med sin smäktande historia ”Only Teardrops”.

Armenien och Sverige är favoriter

Armenien har seglat upp som storfavorit inför tävlingen i Köpenhamn, åtminstone om vi tittar på oddsen. Aram MP3 är artisten och titeln på hans bidrag är ”Not Alone”. Sanna Nielsen med sin ”Undo” rankas som tvåa enligt oddsen.

De som kan sin schlager lite bättre än andra har dock röstat fram Sanna Nielsen som den artist som ska plocka hem den åtråvärda bucklan. Europas schlagerfans samlas i nätverket OGAE, och inför varje final får alla OGAE-medlemmar säga sitt. Resultatet är riktigt rolig läsning för alla svenskar. Enligt fansen ska Sanna Nielsen nämligen vinna i stor stil!

Spela på Eurovision med Betsson

Betsson är förmodligen det spelbolag som satsar mest på schlager och Eurovision Song Contest. Betsson erbjuder genomgående det största utbudet av odds och lite roligt är att man också har en helt egen skraplott med schlagertema!

Betsson håller Armenien som favorit, med Sanna Nielsen som god tvåa. Norge, Danmark och Azerbajdzjan kan betraktas som bubblare enligt oddsen på Betsson.