Cherry

Premier League-söndag med två matcher att se fram emot. Klockan 14.30 sparkar vi igång med mötet mellan Everton och West Ham för att sedan runda av dagen med Southampton – Chelsea ifrån St. Mary’s Stadium. Vi riktar blickarna mot matchen i Liverpool där ett pånyttfött West Ham är på jakt efter sin tredje raka seger efter att ha öppnat säsongen mycket svagt. Everton är dock aldrig en enkel uppgift på Goodison Park, missa inte matchen med avspark 14.30!

 

Everton – West Ham | Avspark 14.30

Everton var tillsammans med Manchester City det laget som rivstartade årets upplaga av Premier League. Fem segrar på de sex första matcherna gjorde att laget låg med uppe i toppen, men efter förlusten borta mot Bournemouth för en dryg månad sedan så har trepoängarna lyst med sin frånvaro. Man har nu spelat fyra matcher utan att vinna och en vinst börjar bli alltmer behövligt för Ronald Koeman och hans lag.

Om Everton var laget som öppnade serien bra så fick West Ham känna på raka motsatsen. Fem förluster på de sex första matcherna gjorde att röster höjdes kring Slaven Billic och hans position som tränare för The Hammers.

Dagens match kommer att bli mycket jämn mellan två lag som krigar om platserna strax bakom de största lagen i serien. Ett West Ham på uppgång mot ett Everton i jakt på formen, det här har alla möjligheter till att bli en sevärd match.

Bortasegern finns just nu att spela till höga 4.60 hos CherryCasino, klart spelvärt med tanke på att Everton är inne i en svag form för tillfället!