Ett ångestladdat London-derby väntar när Arsenal tar emot Tottenham på Emirates Stadium. Båda lagen är pressade att ta tre poäng för att haka på i toppstriden men Arsenal är det laget som har mest att förlora. Blir det Wenger eller Mauricio Pochettino som drar på smilbanden efter matchen?
Många har pratat om Arsenals säsongsinledning som en kris men faktum är att hemma på Emirates har laget gått rent med vinster i samtliga matcher. Visserligen har The Gunners mött hyfsat mediokra lag när Leicester, Bournemouth, West Bromwich, Brighton & Hove Albion och Swansea alla gått på pumpen men att gå rent på hemmaplan är ändå en bra bedrift.

Båda lagen har haft svårt mot storlagen

Nu är frågan hur Arsenal klarar ett topplag på hemmaplan. Mot Liverpool, Manchester City och Chelsea har det bara blivit en poäng med den mindre smickrade målskillnaden 1-7. Kan laget höja sig till en nivå och besegra antagonisten Tottenham.

Spurs har gjort en stabil säsongsinledning men om laget siktar på ligatiteln är en vinst mot City ett måste. Det vita laget från London huserar inför matchen på tredje plats med samma poäng fast sämre målskillnad som Manchester United. Upp till ettan City är det dock hela åtta poäng och därför är en seger mot Arsenal ett måste då det är svårt att se hur omöjliga City ska tappa poäng mot Leicester.

Hämta Bonus

Tottenham får klara sig utan sin bästa spelare Harry Kane som varit borta ett tag och missar resten av november. Naturligtvis ett jätteavbräck för Spurs som förlorade mot United utan sin stjärna. Dessutom är Dele Alli, Toby Alderweireld, Harry Winks även högst osäkra på grund av skador.

Betta på matchen hos Betfinal

Vill du spela på Arsenal -Tottenham eller bara på Premier League eller annan toppfotboll i allmänhet är Betfinal ett riktigt bra alternativ för dig. Du hittar ett riktigt fint oddsutbud med många olika marknader. Besök Betfinal på direkten och du kan dessutom ta emot en riktigt fint välkomstbonus.

betfinal_odds