Pokerportalen The Hendon Mob avbryter nu sitt exklusiva samarbetsavtal med Full Tilt Poker. Samtidigt hoppar sajtens fyra grundare och frontfigurer – Barny Boatman, Ross Boatman, Joe Beevers och Ram Waswani – av som Full Tilt Pros.

”Vi är mycket medvetna om att en stor mängd spelare, inklusive många som registrerade sig via The Hendon Mob, fortfarande har pengar hos FTP, liksom steps tickets, spelarpoäng etc, och i samtliga scenarion där Full Tilt Poker återupptar sin verksamhet kommer vi som affiliate att fortsätta arbeta i våra spelares intresse och försöka uppnå bästa möjliga lösning vad gäller deras tillgångar. Vi tar inte vår communitys lojalitet för given,” skriver The Hendon Mob i ett meddelande som har lagts upp på sajten.

The Hendon Mob avslöjar också att de för närvarande bedriver verksamheten med ett stort underskott och att det inte är hållbart i längden. Att kapa banden till Full Tilt är ett sätt för portalen att öppna upp för nya samarbeten med andra aktörer.

The Hendon Mob är en av de högst ansedda pokerportalerna i världen, och är framförallt känd för sin ständigt väl uppdaterade databas över pokerturneringsresultat. Namnet The Hendon Mob kommer från det smeknamn som Beevers, Waswani och bröderna Boatman fick när de började resa runt till pokerturneringar i Europa under 1990-talet och alltid dök upp tillsammans. De fyra kommer alla från Storbritannien och blev vänner tack vare de pokerkvällar som Beevers brukade arrangera hemma hos sig i Hendon. Hendon är en förort till London.