Expekt no background

Norrköping-Elfsborg, Söndag 9/8, 15:00

Norrköping tar emot Elfsborg hemma på Östgötaporten och man är pressade att vinna för att kunna krympa avståndet upp till serieledande Malmö. Norrköping kommer till matchen med sex raka hemmamatcher utan förlust. I senaste omgången förlorade man borta mot Örebro med 4-2. Elfsborg är också ganska formstarka, fem matcher utan förlust, dock har man inte vunnit borta sedan första omgången när Kalmar besegrades med 1-5. Norrköping har i nuläget tre poäng upp till serieledande Malmö, men med en match mer spelad. Elfsborg behöver också en trepoängare, för att kunna hänga på topplagen. Norrköping känns för starka för Elfsborg men det kommer helt klart bli en jämn match.

Speltips på matchen: Norrköping vinner

 

Östersund-Jönköping, Söndag 9/8, 17:30

Jönköping åker till Östersund för en väldigt tuff bortamatch. Östersund ser riktigt starka ut denna säsongen, speciellt på hemmaplan där man endast förlorat en match. Jönköping har det tufft och kryper allt närmre nedflyttningsstrecket för varje omgång som går. Just nu har man sex matcher utan seger. Jönköping kommer få det riktigt tufft i Östersund och allt talar för en hemmaseger. Matcherna mellan lagen förra säsongen slutade 1-1 i Jönköping och 1-0 till Östersund i Östersund.

Speltips på matchen: Östersund -1

 

Kalmar-AIK, Söndag 9/8, 17:30

Kalmar som ligger på kvalplats behöver börja plocka poäng för att klättra upp till säker mark, AIK behöver också poängen men för att kunna hänga på toppen. Kalmar har varit riktigt svag senaste tiden, endast en seger på de senaste sju, segern kom mot bottenkonkurrenten GIF Sundsvall. AIK har endast en förlust på senaste 9. AIK har just nu åtta poäng upp till serieledande Malmö, om man vill komma ifatt och slåss om guldet på allvar har man inte råd med poängtapp mot lag som Kalmar. Full pott för AIK krävs på söndag och mycket talar för detta.

Speltips på matchen: AIK vinner

 

Rygga spelen på Expekt som just nu erbjuder en bra bonus med upp till 2000 kronor extra att spela för när du gör din första insättning!