William Hill Bingo erbjuder massor av bra bingo erbjudanden denna helg!

Lördag – köp 2 betala för 1

Köp en bingobricka i Sällskapsrummet så får du en till gratis. Du får alltså dubbelt stå stor chans att vinna! Erbjudande gäller hela lördagen och går inte att använda på Bingo Linx-spel och Time for a Treat-spel.

Söndag – du får en andra chans att vinna

Under söndagen får du en andra chans att få full bricka när du spelar bingo i Sällskapsrummet hos William Hill Bingo. Först spelas det som vanligt (1 rad full, 2 rader fulla, osv) ända tills någon får helt full bricka. Sedan körs ett Roll-On spel där det gäller att få full bricka. Roll-On spelet är gratis för alla som köpt brickor till grundspelet. Vinsten för ”Andra Huset Fullt” betalas ut i form av bingobonus som du kan använda för att köpa nya bingobrickor.

Söndag – spela för bara 10 öre

På söndag behöver man verkligen inte ha någon stor spelkassa för att kunna spela massor av bingo hos William Hill Bingo, då går det nämligen att köpa bingobrickor för 10 öre styck i Billiga Hörnan.

Ledsen över att helgen är över? Låt William Hill muntra upp dig med gratisbingo!

När helgen är över kan det kännas tråkigt, men hos William Hill muntrar man upp alla bingospelare med fyra timmars gratisspel på måndag.

Gratisbingon spelas i Billiga Hörnan och det finns fyra olika pass att delta i. Först ett lunchpass klockan 12:00-13:00, följt av ett eftermiddagspass klockan 15:00-16:00, ett kvällspass klockan 18:00-19:00 och ett nattpass klockan 23:30-00:30.

Varje omgång gratisbingo har 175 bonuskronor i vinstpotten och en tredjedel betalas ut i varje steg.

Totalt kommer William Hill Bingo att dela ut 7 000 bonuskronor under dessa bingoomgångar under måndagen.

William Hill välkomstbonus – spendera 100 kronor och få 250 kronor i bonus

Har du inget konto hos William Hill Bingo? Passar på att skaffa ett nu i helgen – så snart du har satt in och köpt bingobrickor för 100 kronor får du 250 kronor i välkomstbonus. Du har sju dagar på dig att uppfylla kravet.