På lördag är det V75 med Sundsvall Open Trot och SM för kallblod på Bergsåker, och samma dag äger Grand Prix du Conseil General des Alpes Maritimes rum i Franrike. På söndag blir det både Danskt Travderby och Norskt Derby, och så erbjuder ATG spel till galopploppet Goldene Peitsche i tyska Baden-Baden.

Samtliga sex lopp visas i ATG Live så att vi kan följa dem direkt från TV-soffan. Under lördagen visar ATG Live även V65-tävlingarna från Jägersro Galopp.

Grand Prix du Conseil General des Alpes Maritimes körs i Cagnes-sur-Mer och vi kommer att få se Commander Crowe mäta sin styrka mot franska topphästar som Rapide Lebel och Ready Cash. Starten går klockan 20:55 och förstapriset ligger på cirka 800 000 kronor. Till Grand Prix du Conseil General des Alpes Maritimes erbjuder ATG spelformerna Vinnare, Plats och Tvilling i gemensam pool med franska PMU och Trio i svensk pool. De definitiva startlistorna läggs ut på ATG:s sajt under fredagseftermiddagen.

På söndagen körs Danskt Travderby som lopp 10 under Charlottenlunds derbydag, med start cirka 16:25. Två svensktränade hästar är anmälda: Tomas Malmqvists Ray Damgård och Stefan Melanders Royal Peak. Värt att nämna är också att söndagens Lunch-V4 är lopp 1-4 på Charlottenlunds. Under söndagen kommer ATG Live även att visa eftermiddagstävlingarna på Vaggeryd, kvällstävlingarna på Solvalla, samt förstås V64-tävlingarna i Norge.

V64-tävlingarna i Norge körs på galoppbanan Övreroll utanför Oslo, där det blir både Norskt Derby (V64-4) och det klassiska loppet Marit Sveaas Minneslopp (V64-5) . V64-omgången startar redan klockan 15:00. Till Norsk Derby är bland annat hästen Bomar anmäld, som är tränad av Wido Neuroth och kommer att ha Fredrik Johansson som jockey. Detta ekipage vann tidigare i år Svenskt Derby och en seger även från Norge skulle givetvis se snyggt ut på meritlistan. Ett förstapris på nästan 700 000 kronor sitter inte heller fel.

I Marit Sveaas Minneslopp kommer ett dussin hästar att slåss om ett förstapris på drygt 900 000 kronor och i startlistan hittar vi bland annat Empire Storm, Entangle, Without Fear, Tertullus, Fanunalter och Bank of Burden.

Sist men inte minst erbjuder ATG spel på galopploppet Goldene Peitsche i tyska Baden-Baden, och precis som resten av helgens stora lopp kommer Goldene Peitsche att redovisas i ATG Live. Loppet startar klockan 16:50 på söndagen och har ett förstapris på ungefär 350 000 kronor. En av de anmälda hästarna är Jägersrotränaren Fabricio Borges hingst Verde Mar. Den slutgiltiga startlistan finns tillgänglig på ATG:s sajt från och med fredag eftermiddag.

TV-tider för ATG Live i helgen

Lördag: ATG Live sänder från klockan 12:30 från Bergsåker, Jägersro Galopp och Cagnes-sur-Mer.

Söndag: ATG Live sänder från klockan12:30 från Charlottenlund, Övrevoll, Vaggeryd, Baden-Baden och Solvalla.

ATG Live går att se direkt i din mobiltelefon med hjälp av ATG:s WebApp. Fungerar för både iPhone och Android. ATG Live visas även hos spelombuden.