secret code netentGör en insättning till ditt spelkonto hos Vinnarum den här helgen (senast den 4 maj) så får du 50% insättningsbonus upp till 1 000 kronor.

Om din insättning består av minst 200 kronor får du dessutom 20 free spins på Secret Code.

Secret Code

Secret Code är en slotmaskin från NetEntertainment som passar spelare som gillar en småkuslig spelupplevelse. Hjulen pryds av människor iförda kåpor som vakar över uråldriga hemligheter.

Free spins-läge med multiplikator

Nyckelhålet är en spridningssymbol och så snart man får minst tre nyckelhål samtidigt var som helst på hjulen i grundspelet startar free spins-läget. Klicka på något av nyckelhålen för att avslöja hur många free spins du har fått och vilken multiplikator du kommer att få hjälp av.

Om man får minst två nyckelhål under ett free spins ökar multiplikatorns värde. Två nyckelhål gör att multiplikatorn går upp två steg, tre nyckelhål gör att den går upp tre steg, och så vidare. Högsta möjliga multiplikator är 20x.

Bonusbanan

Symbolen som visar upp det hemliga sällskapet är nyckeln till bonusbanan i Secret Code. Man behöver få denna symbol på andra, tredje och fjärde hjulet samtidigt för att bonusbanan ska starta.

Fem maskerade statyer visas upp på skärmen. Är de änglar eller demoner? Ditt uppdrag är att lösa gåtan genom att matcha rätt nyckel till rätt ask. För varje ängel du hittar blir du belönad. När du har använt samtliga nycklar är bonusbanan över.

Vi bonusbanans slut kan du välja att spela kvitt eller dubbelt om din vinst (eller om halva din vinst). Då får du fortsätta försöka matcha rätt nyckel med rätt ask. Så länge du gissar rätt får du fortsätta spela om du vill, men du kan också välja att avsluta leken och ta hem din vinst. Om du når upp till 500 000 mynt har du nått taket för kvitt eller dubbelt och måste återvända till grundspelet.