Sverige har fått ytterligare en mångmiljonär, en spelare som lyckats förvandla en insats på 48 kronor till en vinst på 7 798 759 kronor.

Spelaren lämnade in sin lottorad online hos Svenska Spel, ett praktiskt alternativ för dig som inte vill bege dig ut till något av spelombuden. Den inlämnade lottoraden var 6-13-17-20-27-29-33 och det blev sju rätt vid dragningen.

”Här kan vi snacka om en god investering! Det ska bli otroligt kul att ringa och gratulera till storvinsten och höra vad vinnarna ska göra för Lottovinsten”, kommenterade Pierre Jonsson, vinnarambassadör på Svenska Spel.

Att lämna in din lottorad hos Svenska Spel på nätet är inte bara bekvämt utan innebär också att Svenska Spel vet vem du är och kontaktar dig vid eventuell storvinst. Mindre vinster betalas in direkt på ditt spelkonto per automatik. Oavsett om du vinner mycket eller lite behöver du alltså inte riskera att gå miste om din vinst, till exempel för att du rättar fel eller glömmer bort att kolla kupongen. Den tursamme vinnaren i Hässelby behöver inte heller ligga sömnlös av rädsla för att en Lottokupong värd 7,7 miljoner kronor ska gå sönder eller stjälas.

Hos Svenska Spel på nätet kan du spela massor av olika spel direkt i din dator, inklusive Lotto, Stryktipset och många olika sorters skraplotter. Klicka dig vidare för att få veta mer.