Tottenham tar emot West Ham och Premier League bjuder Londonderby för andra dagen i rad. Harry Kane gör säkerligen comeback i startelvan vilket borde få Tottenhamsupportrarna att jubla. David Moyes West Ham krigar på i kampen att hålla sig ovanför strecket. Vem får jubla mest efter kvällens drabbning?

Tottenhams säsong har varit upp och ner men formen den senaste tiden har varit god. På de sju senaste hemmamatcherna har laget tagit 19 av 21 poäng möjliga och de 29 senaste hemmamatcherna har bara inneburit en förlust. Pochettino har inga planer på att låta David Moyes förstöra den statistiken men West Ham kommer med självförtroende efter ett sent avgörande mot West Brom för två dagar sedan.

West Ham vann i Carabao Cup

Senaste gången lagen möttes på Wembley slutade faktiskt i seger för West Ham när Hammers vann med 3-2 i Carabao Cup i början på säsongen. Nu har laget visserligen en annan tränare vid rodret men att upprepa den skrällen är det inte många som tror på.
Mauricio Pochettino har nämligen aldrig förlorat mot David Moyes men har ingen övertygande statistik med en vinst och tre oavgjorda. På de fyra mötena har det bara blivit tre mål. West Ham har bara vunnit en av de 15 senaste mötena mot Tottenham och den segern kom alltså i Carabao Cup denna säsongen.

Hämta Bonus

David Moyes skulle bli det stora lyftet för Hammers men än så länge har succén uteblivit. Många blev förvånande när Moyes signades då han misslyckats radikalt i både Manchester United, Sunderland och i Spanien efter Everton. På Moyes nio matcher som ansvarig har det blivit 12 poäng av 30 möjliga vilket är godkänt men inte mer. Det kan jämföras med nio poäng på Slaven Bilic ekva matcher som ansvarig.

Spurs har förlorat tre av de senaste fem Londonderbyna vilket är lika många som de hade på de 21 förgående derbyna. Harry Kane hade ett tag 17 derbymål på 16 matcher men de senaste nio har det bara blivit tre. Kane har dock gjort sju mål på de sex senaste matcherna mot Hammers och hoppas kunna fortsätta den fina statistiken ikväll när han återigen är i startelvan.

Optimal sports betting hos ComeOn

Vill du betta på kvällens derby eller bara älskar sports betting i allmänhet ska du göra det hos ComeOn. Spelbolaget är inte bara gediget och riktigt etablerat utan du kan även få en av marknadens bästa sportbonusar med 100% insättningsbonus upp till 3000 kronor. Bli medlem hos ComeOn idag och få en riktigt maxad spelupplevelse.

Comeon