Kom i stämning inför Fotbolls-EM genom att delta i Unibets kampanj Happy Days. Varje dag under perioden 30 maj – 6 juni 2012 finns ett nytt specialerbjudande tillgängligt hos Unibet Odds. Erbjudandet gäller bara just den dagen och bara klockan 10:00-22:00.

Igår, onsdagen den 30 maj, lovade Unibet Odds att de om Mario Gomez blir bäste målskytt i turneringen ska betala tillbaka alla förlorade spel som under onsdagen gjordes på vem som blir Skyttekung i Fotbolls-EM.

Idag torsdagen den 31 maj har kampanjen Happy Days följande erbjudande:

”Pengarna tillbaka om ditt lag förlorar på straffar. Åker laget du tippat som Vinnare i Fotbolls-EM ut på straffar betalar Unibet tillbaka din insats. Erbjudandet gäller endast spel lagda i dag.”

Imorgon kommer det att vara ett helt nytt erbjudande som gäller, så klicka dig in hos Unibet varje dag för att se vad som finns tillgängligt just den dagen. Det finns inga regler om minsta/högsta insats för att kunna ta del av erbjudandena under Happy Days utan alla insatser räknas – stora som små! Dessutom omfattas både singelspel och kombinationer av kampanjen.

Kampanjen gäller endast spel lagda i Happy Days-sektionen i Oddslobbyn hos Unibet. (Erbjudandena gäller alltså inte marknader du finner i Unibets vanliga oddssektion för Fotboll.) Alla resultat i Happy Days-kampanjen verifieras på www.uefa.com och det är alltid de första resultat som publiceras av UEFA som används för att rätta Happy Days-spelen.