Sverigeautomaten Dagens spelOm det är något alla free spins-jägare älskar så är det kampanjer med garanterade free spins varje dag. Av naturliga anledningar dyker sådana kampanjer inte upp alltför ofta, men med ett konto på SverigeAutomaten kan man ta del av sådana vid en handfull tillfällen per år. Nu i augusti är det dags för en kampanj med garanterade frisnurr och varje dag under hela månaden får du mellan 1-5 gratissnurr samt chansen att vinna 100 extra frirundor.

Logga in och spela

För att delta i denna smått unika kampanj på SverigeAutomaten behöver du inte göra någon ny insättning. Det enda kvalificeringskravet är att du någon gång under tiden du har varit medlem ska ha gjort en framgångsrik insättning.

Det är en specifik slot som är i fokus varje enskild dag och för att hämta din free spins-belöning ska du klicka upp det aktuella spelet. Se bara till att du klickar på knappen ”spela för riktiga pengar”. När spelet har laddats in kommer du att få ett meddelande på skärmen där det står hur många gratissnurr du kommer att belönas med. Klicka sedan bort meddelandet för att börja spela! Schemat för veckans spel hittar du på kampanjsidan, men vi skriver ut det här också för enkelhetens skull.

Pott på 10 000 frisnurr varje dag

SverigeAutomaten snålar verkligen inte med gratissnurren i augusti. Förutom att man delar ut free spins till alla insättande spelare fördelar man också slumpmässigt ut 10 000 extra gratissnurr. Det är helt enkelt så att 100 spelare får 100 free spins rakt in på kontot.