halloweenHalloween firas den 31 oktober och konstig vore om inte en del pokerrum uppmärksammar detta med trevliga kampanjer. 888poker arrangerar $5,000 Hallo-WIN-turneringar och Titan Poker ger bort priser till spelarna med bäst utstyrslar.

$100,000 Hallo-WIN-serien på 888poker

Dagliga turneringar med $5000 i prispotterna arrangeras 24 oktober-1 november. Alla registrerade spelare på 888poker får en gratis biljett. Har du inget konto kan du registrera dig här. Sedan ska du kolla din e-post för att aktivera biljetten.

I varje turnering får de 600(!) främsta spelarna en ytterligare biljett till finalen som spelas den 1 november med $25 000 i prispotten.

Crazy Costume Challange på Titan Poker

Halloween handlar bland annat om att klä ut sig och de 3 spelare som lyckas se mest förskräckliga ut kommer få $500 av Titan Poker. Alla kan delta och det är enkelt: skicka en bild av dig själv i en utstyrsel med Halloween-tema där du sitter vid datorn och spelar på Titan Poker, detta ska skickas med e-post till Titan Pokers kundservice före den 31 oktober och du kan bli en av vinnarna.

Har du ännu inget konto på Titan Poker kan du skaffa ett här.