gutsjulGuts Casino har en julkalender som delar ut free spins varje dag till den 25 december 2013, och i julkalendern döljs även en del insättningsbonusar.

Guts julkalender är öppen för alla som har satt in totalt 200 kronor eller mer till Guts sedan den 1 november 2013. Uppfyller du inte det kravet? Ingen fara, det är bara att göra en insättning på minst 200 kronor och omsätta pengarna hos Guts så får du tillgång till julkalendern hos Guts från och med följande dag.

Free spins utan omsättningskrav

De free spins som du hittar bakom luckorna i julkalendern har inte några omsättningskrav. Varje dag finns free spins tillgängliga från klockan 11:00 CET till midnatt samma dag.

Sätt in pengar, få dubbla free spins

För att erhålla dubbla free spins måste du göra en insättning och omsätta 100 kronor eller mer innan 23:59 CET dagen innan. Om du till exempel sätter in 100 kronor den 6 december och omsätter dem innan midnatt, kommer du att få dubbla free spins i julkalandern den 7 december.

Tomtens påfyllningsbonusar

Under december månad har tomten en del insättningsbonusar att dela ut hos Guts.

För att ta del av bonusen, ange bonuskoden när du gör din insättning. Koden är bara giltig den dag som hör till den lucka du hittade koden bakom. Om du hittar en bonuskod i luckan för den 10 december kan du alltså bara använda koden för en insättning den 10 december.

För mer information om julkalendern, gör ett besök hos Guts.