gushansenGus Hansen har mest varit omtalad för stora förluster den senaste tiden, men kanske är det en vändning på gång för dansken. Även superstjärnan Phil Ivey har vunnit stort online i maj efter dåliga resultat senaste tiden.

Full Tilt Pokers blogg bekräftar att Gus Hansen vunnit stort på de högsta nivåerna de senaste dagarna. Den dag han vann som mest innebar en vinst på nära $700 000 efter att ha varit ”instämplad” totalt 11 timmar under dagen. Ett arbetspass Hansen ändå borde tyckt vara värt mödan om man ser till resultatet. Den största delen av vinsterna har kommit i spelen 8-Game och 2-7 Triple Draw.

En annan spelare som i år gått rejält back online, men i dagarna vunnitstort är Phil Ivey som spelar under nicket ”Polarizing” på Full Tilt Poker. Han har vunnit flera hundra tusen dollar i maj och mestadels i spelen 2-7 Triple Draw och Limit Omaha Hi/Lo.

Viktor ”Isildur1” Blom som hade ett dåligt april tycks inte kunna vända denne trenden denna månad och ligger mer än $1 miljon back i maj enligt HighStakesDB.com