Guldjakt hos ComeOnComeOn har startat igång en enastående, annorlunda och rolig kampanj där du har chansen att ta del av 1 kg guld. Japp, du läste rätt, riktigt guld! Dessutom kommer du ha chansen att vinna en iPhone 6s i 24 karat guld plus massor av andra spännande priser. Riktigt innovativt och spännande tävling från ComeOn!

Vinn en del av 1 kg guld

Hur häftigt är det inte att bege sig ut på en guldjakt? Nu erbjuds du den häftiga chansen genom ComeOn riktigt cool kampanj. Det är lätt att vara med. Det du ska göra är att samla på dig guldchip vilket är en sorts kod som du kommer få användning av i utlottningen. I utlottningen kommer 50 spelare att vinna äkta guld. Dessutom kommer du kunna vinna en iPhone 6S i 24 karat guld och andra schysst priser under hela kampanjen.

För alla ny spelare eller de som inte gjort en insättning tidigare kommer få ett startpaket med ett guldchip hemskickat i brevlådan. Befintliga spelare kommer självklart även de få chansen att samla på sig guldchip och du kommer hitta exakt hur du ska göra i nyhetsbrevet.Viktigt att tänka på när du deltar i guldjakten är att alla guldchip med koder du samlar på sig måste registrera på kampanjsidan för att de ska vara giltiga.

Guldjakten håller på fram till den 14 februari och dragningen sker den 22 februari. Totalt kommer 50 spelare ha chansen att vinna guld där ettan träffar en riktigt klondike och vinner 250 gram äkta gud!