GuldBingo firar påsken med en rolig påskkalender som är smällfull med fina presenter till GuldBingos spelare.

Varje dag från och med måndagen den 25 mars till och med söndagen den 31 mars öppnas en ny lucka i påskkalendern, och bakom varje lucka döljer sig ett nytt fint erbjudande. Påskkalendern är tillgänglig för alla som någon gång gjort en insättning till GuldBingo.

Dagens påskerbjudande måndagen den 25 mars

Bakom första luckan i påskkalendern döljer sig massor av skraplotter. Alla som vinner på bingo hos GuldBingo under måndagen den 25 mars kommer att belönas med 5 stycken Guldlotter (värda 50 kronor). Detta oavsett hur mycket eller lite du vinner på bingo!

Vinner du på bingo under måndagen, skicka din adress till vip@guldbingo.com så att de vet vart de ska skicka lotterna. Det rör sig alltså om traditionella fysiska lotter, inte virtuella lotter på internet. Lotterna kommer att skickas ut under tisdagen, så skynda att skicka in din adress.

Bli medlem – få 100 kronor i bingobonus utan krav på insättning

Är du inte medlem hos GuldBingo? Registrera dig så får du omedelbart 100 kronor i bingobonus, utan att du behöver sätta in några pengar.

När du sedan gör din första insättning matchas den med 100% upp till 2 000 kronor.

När du har gjort din första insättning får du dessutom tillgång till GuldBingos påskkalender! Gå vidare till GuldBingo och gör en insättning direkt så att du också kan vara med och räkna ned till påskafton hos GuldBingo.