Snart är det dags för första anhalten av Grand Series of Poker (GSOP) Live säsong 2 att gå av stapeln på Machester Uniteds berömda Old Trafford stadium, och fredagen den 5 augusti, under Dag 3 av GSOP Main Event, kan alla spelare som kvalificerat sig för fullständigt paket via nätfinalerna hos pokernätverket Ongame se fotbollsmatchen till Paul Scholes ära mellan Manchester United och New York Cosmos.

Den 31 maj meddelade den framgångsrike fotbollsspelaren Paul Scholes att han hade pensionerat sig från Manchester United, vilket innebar slutet på en fantastisk fotbollskarriär. Han tillhör numera Machesters coachingpersonal.

”Det här kommer att bli en stor kväll för mig och min familj och jag ämnar njuta av den och ta tillvara på varenda ögonblick,” säger Scholes angående matchen till hans ära. ”Jag har spenderat hela mitt fotbollsspelande liv hos Manchester United så detta kommer att vara ett känslosamt avsked.”

Matchen förväntas bli extra känslosam för Manchester Uniteds fans eftersom Eric Cantona, en av lagets mest framstående och respekterade spelare, kommer att återvända till Old Trafford i egenskap av fotbollschef för New York Cosmos och därmed kämpa mot sin gamla manager Sir Alex Ferguson.

Paul Scholes spelade nästan 700 matcher för Manchester United och tog hem 24 vinnarmedaljer under 17 säsonger.

”Han är utan tvekan den främste mittfältaren i sin generation,” säger Zinedine Zidane som tidigare spelade i France international.

I sitt sista framträdande i Manchester Uniteds tröja kommer Paul Scholes att spela tillsammans med ett gäng veteraner från Manchester United.

”Att spela i den första pokerturneringen någonsin på Old Trafford och njuta av en spektakulär match för en av fotbollens giganter kommer att vara en enastående upplevelse för den som gillar både poker och fotboll,” säger Ongames chef David Pittel.

Det går att köpa in sig direkt hos www.gsoplive.com eller ta sig till evenemanget via kvalturneringar i pokernätverket Ongame. Du kan kvalificera dig hos följande pokersajter:

Betsson.com
Bet24.com
Betsafe.com
bwin.com