Efter ett par riktigt dåliga resultat för Manchester United så är det dags för årets sista match och den hittar vi på Anrika Old trafford. Manchesterlaget har svajat rejält och har enbart lyckats knipa två poäng på de tre senaste matcherna, vilket ändå får anses som klart godkänt med tanke på hur spelet har sett ut. Lördagens motstånd är Southampton som tyvärr lever i bottenstriden och en eventuell förlust här kan innebära att man åker under strecket om det väl vill sig riktigt illa till. Därför ser vi med spänning framemot lördagens drabbning. Avspark 16:00, Old Trafford. 

Zlatan från start

I tisdagens match var han äntligen tillbaka i Premier League-startelvan, Zlatan Ibrahimovic. Men det var inte mycket som stämde för svensken och redan i halvtid hade Jose mourinho fått nog och bytte ut anfallen till förmån för Jesse Lingard. Engelsmannen tackade för förtroendet och lyckades på sina 45 minuter både reducera och sedan på övertid kvittera i en match som svängde åt bägge hållen. På presskonferensen efter matchen så ville Mourinho inte beskylla laget för poängförlusten. Däremot så skyllde han på att United enbart värvat för tre miljarder, vilket gjort att man inte kunnat slå lag som exempelvis Burnley eller Bristol City.

Hämta bonus här!

På lördag får vi därför se två lag i rejäl bottenform. Man har inte lyckats mäkta med mycket och med en kvartsfinal mot Sevilla som för närvarande ligger tvåa i La Liga så är frågan om inte The Red Devils blir utan någon titel över huvudtaget i år. Med tanke på att man spelat så urbota uselt så är det nog ingen i hela världen som förväntar sig det heller.

Vill du spela på matchen mellan Manchester United – Southampton, eller någon av de andra matcherna i premier league så rekomenderar vi att du gör det hos Bethard. Just nu får du som ny kund en välkomstbonus på 100% upp till 1400 kronor.

BetHard