Real Madrid Bor.Dortmund

El Clásico i lördags mot Barcelona, Borussia Dortmund på Santiago Bernabéu idag. Stormatcherna duggar tätt för Zinedine Zidane och hans Real Madrid för tillfället när man nu ska göra allt för att plocka åt sig förstaplatsen i Champions League-gruppspelet. Två poäng skiljer lagen åt inför kvällens drabbning till fördel för Borussia Dortmund. Mål är nästan en garanti när dessa lag möts och så även ikväll, se till att vara med från klockan 20.45!

 

Real Madrid – Borussia Dortmund | Avspark 20.45

Det är knappt så man minns senaste gången Real Madrid förlorade en match i tävlingssammanhang. Sergio Ramos sena kvittering i helgens El Clásico gjorde att sviten av förlustfria matcher förlängdes och satte Madrid-laget i ett mycket bra läge i ligan. Nu väntar nästa tuffa utmaning när Borussia Dortmund kommer på besök, ett möte som slutade 2–2 när lagen möttes i Tyskland tidigare i höst.

Enda bortfallet i kvällens match för Real Madrids del är walesaren Gareth Bale som ser ut att bli borta ett tag framöver. Till skillnad från hemmalaget så kommer Borussia Dortmund med ett helt gäng spelare på skadelistan där de mest kännbara är Mario Götze, Raphael Guerreiro och Sven Bender.

Real Madrid är klara favoriter när man stegar ut på mäktiga Santiago Bernabéu ikväll. Vinst ikväll och man slutar som gruppetta vilket är det enda som gäller för Zinedine Zidanes gäng. Borussia Dortmund är säkerligen nöjda med ett kryss och kan tack vare det invänta rätt lägen att ställa om på. Spela på kvällens Champions League-matcher hos ComeOn där alla nya spelare just nu får 400% bonus på första insättningen!

Real Madrid – 1.80 | Oavgjort – 3.85 | Borussia Dortmund – 4.30