Nordicbet SHLNordicBet har en stark hockeyprofil och när det nu drar ihop sig i Play In, play off och allt vad det heter har NordicBet självklart tagit fram ett intressant erbjudande. Den här veckan (9-15 mars) kan alla aktiva spelare på NordicBet hämta hem ett gratisspel på 100 kr. Vi kan sedan räkna med att det finns nya gratisspel att hämta varje vecka ända fram till och med avgörandet i SM-finalen långt in i april.

För att hämta ett gratisspel på 100 kr den här veckan ska du spela på någon av matcherna i SHL-kvalet, SM-slutspelet, finalen i HockeyAllsvenskan, Slutspelsserien eller Direktkvalet. Du börjar med att placera en kupong (singel eller kombination) med en insats på minst 100 kr. När det är gjort får du inom kort ett gratisspel på 100 kr. Detta gratisspel aktiverar du genom att klicka i en blå ruta när du placerar ditt nästa spel. Notera att eventuella vinster från gratisspelet räknas som bonuspengar som har ett omsättningskrav på 6x till odds på 1.80 eller högre.

Matcher under veckan

Under veckan avgörs både allsvenska slutspelsserien, hockeyallsvenskans finalserie och Play In till kvartsfinalerna i SM-slutspelet.

  • Play In spelas måndag 9 mars och eventuellt tisdag 10 mars. Det är Färjestad – Brynäs respektive Djurgården – Luleå som ska avgöras. Serierna avgörs i bäst av tre matcher och det är Brynäs och Luleå som har övertaget.
  • I finalen i HockeyAllsvenskan mellan Västerås och Karlskrona är ställningen 2-1 i favör till laget från Blekinge. Serien avgörs i bäst av fem matcher och nästa match går i Karlskrona på tisdagskvällen (10 mars). En eventuell femte match spelas i Västerås på torsdagen.
  • Kvartsfinalerna i SHL drar igång på torsdag (12 mars).