NordicBet SHLSHL drar igång den 16 september och vi kommer garanterat att få se en rad erbjudanden från de ledande spelbolagen när de numera 14 lagen i serien inleder säsongen. NordicBet, som är ett av de spelbolag som satsar mest på ishockey, är vad vi vet först ut med ett specialerbjudande på SHL och det handlar om ett erbjudande om ett gratis spel. Dessutom kommer NordicBet att se till att man har bäst odds på alla SHL-matcher i inledningen av säsongen (de första fyra omgångarna, vad det verkar).

Så här deltar du i NordicBets SHL-special

Första steget är att anmäla dig till kampanjen. Om du är medlem på NordicBet loggar du in och klickar på knappen ”Spela på SHL” på kampanjsidan. Om du inte är medlem får du först bli kund (få upp till 1000 kr i bonus).

Därefter ska du placera ett spel för minst 100 kr på någon av matcherna i september (fram till och med matcherna som spelas den 26 september). Så fort det är gjort har du säkrat ett gratisspel på 100 kr. Detta gratisspel kan du använda på vilken ishockeymatch du vill, det vill säga inte enbart på matcher i SHL.

Vinner du på gratisspelet ska nettot (total vinst – insatsen) omsättas sex gånger till odds på minst 1.80 innan du kan göra ett uttag.

SHL säsongen 2015/16

I och med införandet av SHL inför förrförra säsongen gjorde Svenska hockeyligan om en hel del i strukturen för såväl seriespelet som slutspelet. Det fortsatte man med förra säsongen och den här säsongen, 2015/16, är tanken att strukturen ska sätta sig med 14 lag som gör upp om åtta platser i slutspelet. Lag 1-6 går direkt till kvartsfinalspelet medan lag 7-10 gör upp om de sista två platserna i en särskild utslagsserie.

I årets serie återfinns Malmö och Rögle, som båda är tillbaka efter en sejour i Hockeyallsvenskan. Vi får också glädjen att välkomna Karlskrona HK till den första säsongen i SHL. Fjolårsfinalisterna Växjö och Skellefteå är tillsammans med Luleå de lag som ska slås, i varje fall enligt vinnaroddsen.