Andra Chansen NHLOm du är det minsta intresserad av ishockey vet du att det är premiär för NHL nu på onsdag (torsdag natt svensk tid). Först ut är Toronto – Montréal som är ett riktigt klassikermöte och dessutom ett glödhett kanadensiskt derby. Sedan följer andra läckerheter som Boston – Philadelphia, Calgary – Vancouver och Los Angeles – San José under natten.

NordicBet är ett spelbolag som fokuserar extra mycket på ishockey. Till exempel sponsrar man ju den europeiska hockeyligan CHL. När nu NHL startar är det självklart att NordicBet är i förarsätet. För att du ska få den bästa möjliga starten på säsongen erbjuder NordicBet inte mindre än tre erbjudanden för NHL-premiären. Det handlar om ett gratisspel på 50 kr, ett Andra Chansen-erbjudande på upp till 500 kr samt 10 free spins på Go Bananas.

Gratisspel på 50 kr på NHL

Alla aktiva spelare på NordicBet kan från och med kl. 18:00 på onsdag (8 oktober) ta del av ett erbjudande om ett gratisspel på 50 kr. För att utnyttja erbjudandet ska du först placera ett spel med egna pengar. Du väljer vilken eller vilka matcher du vill och du kan spela både pre-match och på livebetting. Om din kupong sitter tar du hem vinsten precis som vanligt. Om du skulle förlora kupongen får du insatsen tillbaka.

Andra Chansen om båda gör mål

Andra Chansen är ett bonuskoncept som NordicBet har erbjudit under en längre tid nu. Konceptet innebär att NordicBet betalar tillbaka insatsen upp till 500 kr om ett förutbestämt villkor infrias. Villkoret har dock aldrig varit så enkelt som den här gången. Andra Chansen aktiveras nämligen om båda lagen gör mål i premiären mellan Toronto och Montréal och chansen är väl ganska stor att det ska inträffa. Erbjudandet gäller för spelalternativen Vinnare första perioden, Första laget att göra mål samt Rätt resultat och du kan endast spela singelspel pre-match.