SHL har äntligen dragit igång igen och detta firar Nordicbet med 200 kr i gratisspel. Spelbolaget är huvudsponsor ytterligare ett år och därför kan du ta del av gratisspel varje månad under hela säsongen fram tills grundserien är slut i december.

Galen premiärhelg

Premiärhelgen var smått galen där endast två av fem matcher avgjordes under ordinarie tid. Regerande mästaren HV71 var ett av lagen som kammade full pott när Jönköpingsklubben besegrade Djurgården med 4-2. Det andra laget som tog med sig alla tre poängen var MIF Redhawks. Rödhökarna fullkomligt krossade rivalen Rögle i säsongens första skånederby. Slutresultatet skrevs till hela 5-0 och därmed leder Redhawks serien. Imorgon spelas de två sista matcherna när Växjö tar emot Brynäs och Karlskrona möter Skellefteå.

Hämta Bonus

Gratisspel värt 200 kr hos Nordicbet

För att fira att SHL dragit igång igen erbjuder spelbolaget nu gratisspel varje månad under hela säsongen fram tills december. Varje gratisspel är värt 200 kr och är tillgängligt enbart i din mobil. Så här gör du för att ta del av erbjudandet:

  • Anmäl dig till kampanjen
  • Lägg ett spel på SHL på minst 200 kr med minimumodds 1,5
  • Få ett gratisspel på 200 kr att lägga från mobilen
  • Du kan hämta ett nytt gratisspel varje månad fram till och med december

Välkomstbonus hos Nordicbet

När du blir ny kund hos Nordicbet belönas du på bästa sätt. Du har möjligheten att ta del av en maxad välkomstbonus när du registrerar ett nytt konto hos spelbolaget. När du blir medlem hos Nordicbet får du 1000 kr i oddsbonus + 250 i riskfritt spel. Det är ett utmärkt tillfälle för dig att prova på det stora utbudet av odds som finns utan att du riskerar att förlora allt för mycket av dina egna pengar.

  • Skapa ett nytt konto hos Nordicbet
  • Få 100% insättningsbonus upp till 1000 kr
  • Dessutom får du 250 kr i riskfritt spel.

NordicBet erbjuder bäst odds ända ner till Division 5!