Betsson NHL kampanjBetsson firar att NHL är tillbaka med att ge alla spelare både ett gratisspel och en extra insättningsbonus inför premiären natten till torsdag. Om NHL är din kopp te och du gärna sätter en slant på den transatlantiska hockeyn är Betssons kampanj en du inte får missa. Alla detaljer kring erbjudandena hittar du nedan.

Gratisspel på 100 kr

Alla befintliga medlemmar på Betsson har fått ett gratisspel på 100 kr på kontot. Du hittar gratisspelet när du loggar in (du ska ha fått ett nytt meddelande i din inkorg).

För att använda gratisspelet ska du komponera en kupong precis som vanligt och sedan kryssa i den blå rutan när du placerar ditt spel. Minst ett oddsval på kupongen måste vara från NHL. Om du vinner får du behålla nettovinsten (vinsten med avdrag för insatsen) som en bonus. Omsättningskravet för bonusen är 1x till odds på minst 1.50. Gratisspelet finns tillgängligt fram till söndag den 12 oktober, så du har gott om tid att sondera i oddsutbudet för att hitta lämpliga oddsval att spela på.

Bonus på 100% upp till 500 kr

I tillägg till gratisspelet kan du ta del av en extra bonus på 100% upp till 500 kr med en insättning på minst 100 kr. Erbjudandet finns tillgängligt fram till midnatt söndag den 12 oktober. Omsättningskravet för bonusen är 6x till odds på minst 1.50.

Om du inte är medlem på Betsson kan du ta del av ett välkomsterbjudande som ger dig 100% i bonus upp till 1000 kr på din första insättning. När du har blivit medlem och gjort en första insättning ska ovan två erbjudanden aktiveras automatiskt.