Mr Green har gröna fingrar och delar nu med sig av sina bästa trädgårdstips + massor av gratissnurr, bonusar, presenter, med mera.

På kampanjsidan Mr Greens trädgård kan du hitta fina erbjudanden varje dag fram till och med den 28 april 2013. Varje dag kommer ett nytt erbjudande.

Gratissnurren kommer, såvida ej annat anges, endast att vara tillgängliga för spelare som någon gång satt in pengar till sitt spelkonto hos Mr Green. Om du inte är medlem hos Mr Green kan du enkelt registrera dig och göra en insättning, så har du kvalificerat dig för erbjudandena om gratissnurr. Dessutom får du 100% matchning av insättningen upp till maximalt 1 000 kronor + 10 gratissnurr på Starburst.

Det räcker med att sätta in 100 kronor för att kvalificera sig, och du får tillgång till alla erbjudanden som läggs upp från och med 24 timmar efter din insättning. Däremot får du inte tillgång till gamla erbjudanden, så det är säkrast att se till att kvalificera sig så fort som möjligt om man inte har gjort det så att man inte missar något kommande erbjudande.

Gör ett besök på kampanjsidan Mr Greens trädgård för att få veta mer och se vad det aktuella erbjudandet är. I skrivande stund är det Jack and the Beanstalk som har gratissnurr att dela ut, men det kan ha hunnit ändra sig när du läser den här nyheten.

Grattis till Jaska, Jacquie och Uffe

Vi vill passa på att gratulera de tre vinnarna av helgens utlottning hos Mr Green. Jaska R tog hem förstapriset på 8 000 kronor, Jacquie K fick andrapriset på 5 000 kronor och Uffe L knep ett tredjepris á 3 000 kronor.