Lysande Bingo gratisbingoDen splitter nya bingosidan Lysande Bingo är en härligt offensiv nykomling som inte ligger på latsidan när det gäller kampanjer och annat spännande. Varje dag, från morgon till kväll, spelas en mängd specialspel i bingorummen och det finns i regel finfina belöningar att hämta.

För de flesta stående erbjudanden på Lysande Bingo krävs att du spelar med riktiga pengar, men du har faktiskt också möjlighet att spela gratisbingo på sajten.

Gratisbingo tre gånger per dag

Det är till bingorummet Fantasigodis du ska styra kosan om du vill spela gratisbingo. Här arrangeras totalt 18 gratis spelomgångar varje dag och tidpunkterna du ska hålla reda på är kl. 12:30, kl. 16:00 och kl. 19:00. Vid vart och ett av dessa tillfällen spelas totalt sex gratisspel. För att delta i gratisbingon gäller att du måste ha gjort en insättning de senaste sju dagarna (minst 100 kr).

Eftersom det är gratis bingo det handlar om kan du inte räkna med några enorma prispengar, men i jämförelse med vad som erbjuds på andra bingosidor är Lysande Bingos belöningar klart godkända. Vinstplanen är som följer:
1 rad = 5 kr
2 rader = 10 kr
Full bricka = 20 kr