Hos Expekt Poker har du nu chansen att förstärka din bankrulle lagom till jul samtidigt som du kan göra en god gärning. Visst låter det nästan för bra för att vara sant?

Expekt Poker har lagt $10 000 i prispotten för en välgörenhetsturnering som kommer att äga rum på juldagen, det vill säga den 25 december, klockan 16:00 GMT. $5 000 av prispotten kommer att fördelas bland spelarna som vanligt medan $5 000 går till en välgörenhetsorganisation.

Välgörenhetsturneringen kostar inga pengar att delta i, däremot finns det ett inköp på 10 000 FPP. Om du inte har 10 000 FPP i ditt konto behöver du inte oroa dig, det finns satelliter som bara kostar 25 FPP att köpa in sig till.

Vilket välgörenhetsorganisation det blir som får ta emot $5 000 avgörs av vinnaren som har nedanstående organisationer att välja mellan.

The World Health Organization – WHO är ansvariga för att leda och koordinera Förenta Nationernas hälsofrämjande arbete.

International HIV/AIDS Alliance – International HIV/AIDS Alliance är sekretariat för ett globalt samarbete mellan organisationer som arbetar med att stödja lokala AIDS-projekt i utvecklingsländer.

The World Food program – En humanitär organisation som kämpar mot hunger runt om i världen.

Med Share – Med Share förbättrar hälsovård och miljö genom att effektivt samla in och vidarebefordra överflödiga medicinska produkter och utrustning till de som bäst behöver hjälpen.

Carter Center – slåss för mänskliga rättigheter och mot mänskligt lidande.