Paf Brazil ChallengeFotbolls-VM i Brasilien närmar sig med stormsteg och det dröjer nu inte länge förrän de deltagande nationerna börjar landa på sina första spelorter. Ju närmare VM vi kommer, desto fler erbjudanden på odds kommer vi att kunna ta del av, men det är faktiskt ett par spelbolag som är extra tidigt ut ur startgroparna. Paf är ett sådant.

Redan nu erbjuder Paf möjligheten för sina spelare att tippa fotbolls-VM i kampanjen Challenge Brazil. Kampanjen går ut på att du ska tippa alla matcher i grundspelet och sedan också gissa vilka lag som kommer att ta medaljerna. Du gissar slutresultatet i respektive match och sedan förvandlar tipsmjukvaran resultatet till 1X2-tecken automatiskt. Din gissning vad gäller det exakta slutresultatet är enbart intressant om det är flera spelare som har exakt likadana kuponger för 1X2.

Du har möjlighet att placera/justera dina tips fram till kl. 23:00 den 12 juni, det vill säga sekunden då Brasilien sparkar igång turneringen med sin match mot Kroatien.

Spela med dina vänner

Paf har ju mottot Play Among Friends och många av Pafs spel och turneringar är tänkta att vara av lite mer social karaktär, så även Challenge Brazil. Du kan välja att lämna in en kupong och delta i kampanjen på egen hand, men du kan också skapa en liga med dina vänner. Att delta i en tipsliga för VM ger en rejäl krydda till sommarens stora idrottshändelse!

Resor till Åland samt Oktoberfest

Om du är den spelare som får det bästa resultatet i Challenge Brazil vinner du en resa för två till Oktoberfest i Tyskland. I övrigt lottar Paf ut 22 resepaket till Paf Carnival, som är en fotbollsfest på Åland i regi av Paf. Paf Carnival går av stapeln i juli och resepaketet inkluderar båtresa tur och retur, hotellnätter och inträde till mängder av roliga Paf-arrangemang.