888sport free bet CL888sport slår på stort nu när det börjar dra ihop sig i Champions League. Varje spelvecka fram till och med finalen på Estádio da Luz i maj har du som medlem på 888sport nämligen möjligheten att ta del av ett gratisspel på £10/€10 eller vilken valuta du nu spelar i.

För att ta del av erbjudandet ska du placera minst £10/€10 på ett livespel på någon av Champions League-matcherna tisdag och onsdag. Liveoddset måste vara på minst 1.50 och spelen måste vara singelspel. Ditt gratisspel på £10/€10 kommer sedan att aktiveras inom 48 timmar efter att det andra spelet har avslutats, vilket i praktiken innebär att du får ditt gratisspel någon gång på fredagseftermiddagen/kvällen.

Om free bets

Erbjudanden på 888sport fungerar inte alltid ”som vanligt”. Till exempel får du ingen klassisk insättningsbonus som ny medlem. Du får i stället chansen att ta del av upprepade gratisspelsbelöningar.

Free bets/gratisspel är insatser som måste användas i sin helhet. Om du får £10/€10 i ett free bet måste du alltså använda hela summan på ett spel. Om ditt spel sitter inkasserar du vinsterna, men du får inte tillbaka själva insatsen.