mariabingoMaria fyller år i början av april, närmaste bestämt sju år, och det kommer att firas med pompa och ståt under hela april månad. En av överraskningarna Maria bjuder på är att man ger en skraplott till alla nya registrerade spelare, helt utan krav på insättning. Detta erbjudande gäller i tillägg till Marias ordinarie erbjudanden.

Om du börjar spela på Maria Bingo i april kan du därmed ta del av följande innehåll i vad som kan vara det bästa bonuspaketet bland alla bingosajter just nu.

  • 50 kr i gratisbonus på bingo utan krav på insättning
  • 1 Max Win skraplott (värde 2 euro)
  • 100% upp till 1000 kr i bonus på din första insättning

Om skraplotten Max Win

Det är den svenska spelutvecklaren Net Entertainment som ligger bakom skraplotten Max Win. Spelet är i grunden en klassisk 3×3 skraplott (precis som exempelvis Triss), men den är betydligt snyggare designad. Dessutom har den ljud!

En lott kostar 2 euro och högsta vinsten är 100 000 euro. Det är vinst på fyra av tio lotter i snitt. Återbetalningen är 85%, vilket kan jämföras med återbetalningen på Triss som är 49%. Varför är det fortfarande så många som spelar på Svenska Spels lotter?

Din uppgift i Max Win är att med valfritt slagredskap (värja, spikklubba eller sabel) slå på sammanlagt nio sköldar. För att ta hem en vinst gäller det att du får tre lika.