Äntligen är det helg och visst hade det varit riktigt gotte med en fin nybakad pizza. Comeon vill verkligen att du inte ska gå hungrig och därför erbjuder det gedigna spelbolaget dig en gratis pizza utöver välkomstbonusen du får när du blir ny medlem.

Comeon är en utomordentlig bettingsida där du kan spela på i princip alla sporter som finns på mängder av marknader. Dessutom kan du oddsa live hos spelbolaget vilket gör att du kan känna det där extra adrenalinet pumpa genom ådrorna när ditt livespel sitter med matchens sista spark.

Oddsa hos Comeon

Nu till helgen väntar mängder med toppfotboll när det är full omgång i La Liga, Premier League Serie A och Bundesliga. Det går även allsvenska matcher men vår kära inhemska serie är helt död eftersom Malmö är så löjligt överlägsna. 10 poängs ledning när tre omgångar återstår är helt bisarrt och övriga svenska klubbar bör ta sig en rejäl titt i backspegeln om de någonsin ska kunna vinna ett allsvenskt guld igen.

Hämta Bonus

Comeon erbjuder spel på alla de hetaste ligorna och matcherna och varje match har 100-tals marknader både live och pregame. Oddsen brukar även vara höga om vi jämför med många av konkurrenterna.

Välkomstbonus hos Comeon

Nu kan du som ny kund välja mellan två välkomsterbjudanden. Det bästa av allt är att oavsett vilket alternativ du väljer får du en smarrig nygräddad pizza hemlevererad till dörren. För dig som vill satsa lite enkelt och ta det lugnt i början är första insättningsbonusen ett bra alternativ. Då behöver du bara sätta in 100 kr för att få hela 500 kr att spela för.

Vill du satsa lite mer rekommenderar vi den andra välkomstbonusen. Då får du 100% insättningsbonus upp till 3000 kr. Välkomstbonusen är ett ypperligt tillfälle för dig att prova på spelbolaget och dess spelutbud utan att enbart riskera att förlora dina egna pengar. Glöm inte att du också får en riktigt fin och maxad pizza helt gratis hem till din dörr. Besök Comeon idag för att bli medlem!

Comeon