Uruguay EnglandDen stora matchen på programmet i VM idag är givetvis Uruguay – England. Ni som håller en extra tumme för Colombia, Elfenbenskusten, Japan eller Grekland får ursäkta. SuperLenny uppmärksammar denna batalj lite extra genom att erbjuda ett livespel på upp till 200 kr.

Både Uruguay och England förlorade sina första matcher i gruppen. Uruguay fick sig en riktig chock mot tippade jumbolaget Costa Rica, medan England inte riktigt räckte till mot Italien. Nu är det kniven på strupen för båda lagen och det finns alla möjligheter att matchen på Arena de São Paulo i just São Paulo kan bli en spännande historia. Antalet matcher i matchen kan bli många eftersom det finns en chans att totalt åtta spelare från Liverpool kan vara på planen samtidigt. Suárez tippas att figurera, dock kanske inte från start.

För att ta del av SuperLennys erbjudande om ett gratis livespel ska du placera ett spel pre-match innan avspark för den första matchen för dagen (Colombia – Elfenbenskusten). Oavsett om ditt spel sitter eller går förlorat får du sedan ett gratis livespel på upp till 200 kr på Uruguay – England.